Com millorar la web de la teva casa de lloguer

Si has pensat en llogar casa teva, a aquestes alçades ja t’hauràs adonat que necessites estar present a Internet. Encara que una pàgina web és relativament senzilla de construir, més encara amb les moltes eines existents avui, no qualsevol web serveix. Per això volem presentar algunes idees per millorar l’efectivitat de la teva web amb l’objectiu d’aconseguir més reserves. Això també serveix per avaluar quins llocs web son millors per publicar la nostra casa de lloguer.

 

8

 

Una bona web de lloguer de cases ha de tenir la informació molt clara i estructurada, però el seu objectiu darrer és aconseguir una reserva. Per tant, ha de funcionar com una botiga en línia on ,en tot moment, l’opció de sol·licitar el lloguer sigui totalment accessible i disponible des de qualsevol punt de la web. Dit això, també s’ha de tenir cura de posar informació útil i rellevant que ajudi als clients a decidir-se. No ha de semblar només un lloc de venda.

El concepte d’informació rellevant es molt important. Quan es busca una casa de lloguer turístic s’espera trobar un lloc web senzill i clar. Si en lloc d’això trobem muntanyes d’informació que no ve al cas, segurament sortirem d’allà molt aviat. En canvi, les imatges mai sobren. Els clients valoren molt positivament veure com més millor de la casa de lloguer. Això si, s’ha de procurar sempre publicar imatges de qualitat i que destaquin els aspectes més positius de la propietat. Oferir vídeos també és molt interessant.

 

EXT1_11

 

Per suposat, la web ha de tenir una versió per a mòbils. Això no és un plus, és una necessitat si volem arribar a tots els clientes ja que una gran majoria fa servir el mòbil per buscar la seva casa de lloguer turístic.

Finalment, una cosa molt important és proporcionar tota la informació sobre qui som i com poden trobar-nos. Veure les persones que hi ha al darrera de la casa de lloguer ajuda molt a establir vincles de confiança que seran fonamentals per ajudar a decidir als clients perquè confirmin el lloguer de casa teva.

 

 

 

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de usuario.
Al navegar por la web acepta los términos de nuestraPolítica de Cookies