Com llogar casa teva als turistes

Si disposes d’una propietat per llogar, una bona opció d’obtenir ingressos és el lloguer turístic. En la actualitat existeix molta demanda de lloguer de cases rurals, per exemple al àrea de Barcelona o a la Costa Brava. Aquesta demanda prové especialment de turistes que busquen un lloc agradable i diferent on passar les seves vacances. Per això, tenim alguns consells que poden ajudar-te en el procés de llogar la teva propietat com allotjament de vacances.

1_8 (1)

En primer lloc, cal definir molt bé el preu tenint en compte les característiques de la casa. Aquest preu estarà determinat per diferents factors, però el més important es observar quina competència de preus tens en propietats similars. D’aquesta manera, podràs veure como es mou l’oferta a la teva zona i decidir com posicionar-te.

Un altre punt important és la gestió dels serveis  que puguis oferir, com ara la neteja, recepció de clients o manteniment de mobiliari o roba de la llar. Has de tenir en compte qui farà totes aquestes feines i , si tu no pots fer-ho personalment, encarregar a una empresa de lloguer de cases o de serveis complementaris que se’n ocupi. Pensa que els clients esperen trobar-se com a casa i tu has de procurar donar la millor estància possible. Això porta feina i s’ha de saber qui la farà.

EXT2_2

Demana assessorament legal a alguna empresa amb experiència. El lloguer turístic implica alguns tràmits i llicències que, si bé no son complicats, s’han de fer correctament. Si no estàs segur, millor demanar-ho als experts.

Posiciona la teva propietat a Internet. Avui dia els turistes busquen principalment a la xarxa i tenir una bona estratègia de promoció i publicitat és fonamental perquè trobin la casa fàcilment. Al mateix temps, has de procurar una comunicació fluida i ràpida amb els potencials clients. Pensa que ells son la primera prioritat, i de la seva satisfacció en totes les etapes del  lloguer en depèn la reputació que pot ajudar a aconseguir nous visitants.

Si has trobat interessant aquest article sobre lloguer turístic, no oblidis compartir-ho a les xarxes socials.

 

 

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de usuario.
Al navegar por la web acepta los términos de nuestraPolítica de Cookies